Ny bok: «Sykt bra – Resepten på friske sykehus»

Boken om engasjerte sykehus-medarbeidere og inspirerende ledere

Denne boken gir deg svaret på hvordan sykehus, klinikker og avdelinger lykkes med å skape gode kvalitets- og samarbeidskulturer med fornøyde pasienter, pårørende og medarbeidere. Det er ikke så mystisk som mange tror.

Forfatterne Morten Eriksen-Deinoff og Jon Morten Melhus har de to siste årene studert norsk sykehussektor for å se hvordan dyktige ledere  og medarbeidere ved sykehus, klinikker og avdelinger skaper gode resultater.

Historien til ni dyktige sykehusledere

I tillegg til en rekke personer knyttet til sykehussektoren innenfor fag, forskning og rådgivning, har vi intervjuet dyktige ledere på ulike nivåer ved flere sykehus.

Ni av disse forteller hvordan de har oppnådd helsesektorens beste resultater – uten å be om mer penger: 

  • Stein Kinserdal, administrerende direktør Sykehuset i Vestfold
  • Lisbeth Sommervoll, leder Medisinsk klinikk, Sykehuset Vestfold
  • Frank Hvaal, leder Kirurgisk klinikk, Sykehuset i Telemark
  • Anne May Mauritzen, sykepleiefaglig enhet kirurgisk klinikk, Sykehuset Telemark
  • Arne Flaat, direktør Helse Nord-Trøndelag
  • Hilde Ranheim, Psykiatrisk klinikk Helse Nord-Trøndelag
  • Helle Eklund, leder Infeksjonsavdelingen Bærum sykehus
  • Lars Vasli, leder Kirurgisk klinikk Lovisenberg Sykehus
  • Ole Johan Sandvand, Modum Bad

 

Sykt bra operasjonssal Lovisenberg

Begeistringens fem lover

Også i helsesektoren har begeistring og glede stor betydning for medarbeidernes hverdag, og for de resultater som virksomheten oppnår. En inspirerende arbeidshverdag gir en enorm kraft. Boken gir deg oppskriften.

Seks kriterier for å skape bedre sykehus

Sykehus er kompliserte organisasjoner, men ikke mer kompliserte enn andre. De fleste virksomheter sliter med de samme utfordringer. Boken presenterer en praktisk «veiledning» i organisasjonsendring tilpasset en norsk helsesektor.

Om forfatterne

Jon Morten Melhus er blant de fremste rådgivere i Norge når det gjelder betydningen av begeistring og begeistringsledelse for å skape gode resultater i offentlige og private kunnskapsvirksomheter. Han er utdannet siviløkonom fra NHH og har hatt lederstillinger i Den Norske Opera, Radio 1, «Mot i Brøstet», Stig og Stein Idélaboratorium AS m.m. og har også erfaring som entertainer. Hans bøker om begeistring og begeistringsledelse har solgt i nærmere 50 000 eksemplarer, og han er en av landets mest benyttede foredragsholdere. www.begeistring.no, tlf +47 920 555 88

 

Morten Eriksen-Deinoff har fasilitert scenario- og strategiprosesser for private og offentlige virksomheter i 25 år. Han er en meget erfaren rådgiver og kursholder innenfor endringsledelse, hensiktsmessig lederatferd og muntlig kommunikasjon og har hatt over 20 000 deltagere på sine samlinger med virksomhetstilpasset trening. Han har bakgrunn fra konsulentselskapene Mercuri International, Collegium Management Center og HumanEffect samt ledererfaring som strategidirektør i Posten Norge og mellomleder i Ford Motor Norge. Han er siviløkonom fra NHH og er Master of Management fra BI. www.humaneffect.no, tlf +47 95081390

Kjøp boken hos din nærmeste bokhandler eller kjøp den her, portofritt tilsendt for kr 349:

Antall «Sykt bra» 

 

 

Similar Posts