Jon Morten Melhus. Foto: Fartein Rudjord

Begeistrede referanser

Noen tilbakemeldinger fra ulike virksomheter som har benyttet Jon Morten Melhus’ foredrag og workshops:

Et herlig levende og inspirerende foredrag om humor og begeistring på jobben under vår firmakonferanse. Utrolig hvor fort 45 min kan gå! Og en tydelig faglig kompetanse som ligger bak den humor og begeistring som Jon Morten formidler. Rask kommentar fra en kollega: Ser frem til hva foredraget av hr. Melhus vil føre til av Joy-initiativ på jobben fremover.
Kjersti Norbye, Pfizer AS

Tusen takk for glimrende innlegg på tirsdag! Det ble svært godt mottatt og jeg har mottatt bare positive tilbakemeldinger.
– Dag Roger Rinde, Administrerende Direktør, Coop Innlandet

– Hei, Jon Morten! Mange takk for en fin og inspirasjonsrik workshop i går! Dette vil hjelpe oss i jobben fremover. Jeg har allerede fått flere positive tilbakemeldinger om aha opplevelser og ting de ikke har tenkt over som var bare på autopilot. Stor takk fra Nelfo!
– Amila Sehic, Leder medlem og marked 

– Just wrapped up an incredible motivation workshop led by Jon Morten Melhus at International School Telemark, and the insights gained have been nothing short of transformative!
Tjandra Purnama, Experienced PYP Coordinator, International School Telemark

Du skal vite at ALLE var meget godt fornøyd med deg i dag.
Tusen takk og god tur hjem!

Øystein Seim, daglig leder Seim Maskin

Faglig sterkt og samtidig veldig humoristisk og motiverende foredrag av Jon Morten. Et tema som helt klart er undervurdert i HR/ledelse psykologi om hvordan bevare og ta vare på ansatte/kompetanse i bedriften. En fin mix mellom latter og opplysning, og sterk fortellerevne av Jon Morten, gir dette toppkarakter. Varmeste anbefalinger fra både byrå og kunde.
Joakim Salberg, George P. Johnson / Equinor

Jon Morten Melhus var hovedinnleder på vår nasjonale lederkonferanse i 2021 med temaet Begeistringsledelse. Vi fikk gjennomgående svært gode tilbakemeldinger. 90 % av de ca 140 deltagerne skårer foredraget om begeistringsledelse fra 4 og oppover (34 % ga toppskår!). Begeistring og humor vil være en viktig drivkraft i ledelse fremover. Jon Morten Melhus er en faglig dyktig og inspirerende foredragsholder.
Hilde Harwiss, Nasjonal kompetansetjeneste TSB, Oslo universitetssykehus

Et virkelig begeistrende foredrag. Vi fikk trent lattermuskulaturen og i tillegg mye relevant kunnskap. Humor er helt klart viktig for et godt arbeidsmiljø. Dette er noe vi på virksomhet kultur vil følge opp videre.
Henrik Eurenius, Kultursjef Sarpsborg kommune, Virksomhet kultur

Tusen takk for et flott foredrag! Tilbakemeldingene var gode, de koste seg, samtidig som de snappet opp viktige elementer for en bedre arbeidsdag!
Dette var gøy. Jeg ble begeistret! 
Wenche Stakvik, Driftsleder Tannfeen Norge AS

Et nyttig og interessant foredrag med en meget engasjert foredragsholder. Folk både lyttet og lo….
Guttorm Tysnes, Norges Lastebileier-Forbund

Vi hadde Jon Morten som foredragsholder i vår barnehage ifm arbeid med arbeidsmiljø og nytt team. Dette foredraget var en skikkelig pang-start på nytt barnehageår, med masse latter og ideer til en bedre arbeidshverdag. Det var også en faglig relevans til arbeid med barn. Fikk topp-score av samtlige ansatte i etterkant av foredraget. Et frisk pust for alle som trenger mer glede i (arbeids)hverdagen!
Madeleine Bjerke, Vardåsen barnehage SA

– Faktabasert og inspirerende foredrag om humor generelt og på jobben:) I tillegg fikk vi oss en god latter, og mange nye tips til hvordan vi kan få litt mer humor inn i arbeidshverdagen. Foredraget fungerte supert på teams:)
Evie Anita Strømmen, Geomatikk AS

Da vi skulle gjennomføre Norges Handelshøyskoles Studentforening 85års-jubileum begynte vi tidlig å se etter NHH-alumni som kunne bidra med et morsomt, engasjerende og ærverdig innslag på aulascenen. Med vitser på løpende bånd, gode refleksjoner om studentforeningen og studieløpet på NHH var det liten tvil om at publikum likte det de fikk høre og se. Jon Morten er et geni, og alle som ønsker et foredrag som krysser lønnsomhet og humor bør vurdere ham til sine arrangement!
Christian Arstein, Norges Handelshøyskoles Studentforening

– Jeg liker Jon Mortens måte å kombinere levende og morsom formidling og eksemplifisering, kombinert med basis i forskning. Kan anbefales!
Bjørn Smulders, Din Rekruttering as, Ledernettverk Virke

– Takker så mye for en lærerik, inspirerende og ikke minst morsom workshop 🙂 !
Tor Arne Sandholt, Daglig leder CEO, HSMedia – Et selskap i Aller Media konsernet

– Vi fikk meget god respons etter ditt innlegg og i evalueringen fra medlemmene har ditt innlegg fått samlingens høyeste score så langt! Det er hyggelig : )
Per Johan Waag, Kjedeleder / Retail manager, Elite Foto AS, Ledersamling Gardermoen

– Leverte veldig bra, startet vår konferanse og fikk alle med seg fra første sekund. Mange gode tilbakemeldinger fra deltakere og anbefaler han gjerne videre. Både motiverende og morsomt, men relevans til vårt hovedtema, ledelse.
Aud Sollid, Forbundet for Ledelse og Teknikk

– Vi syntes Mortens foredrag var motiverende og morsomt samtidig som det også hadde mye godt stoff rundt temaet. Det er ikke mange som klarer 90 minutter uten stopp og uten dødperioder. Mange gode tilbakemeldinger fra våre etter hans foredrag på slutten av vårt salgskickoff i januar.
Nils-Petter Buer, Schenker AS

– Jon Morten holdt et meget underholdende foredrag som gjorde det lett å skape engasjement og bred involvering til omstillingsprosessen vår.
Rune Ø. Sandaker, Seksjonssjef, Universitetet i Sørøst-Norge, Seksjon for økonomitjenester, medarbeiderseminar

– Formidlingsformen er nær beslektet med StandUp-genren, men innholdsmessig treffer han atskillig mer alvorlig; – han lar dryppe ned i oss en blanding av muntre treffsikre betraktninger og empirisk fakta om organisasjonskultur. Midt i blinken for det jeg bestilte; – et sommerseminar-foredrag for en kravstor, men samtidig sliten forsamling som fortjener å puste ut etter oppofrende innsats gjennom en lang vår.
Tormod Gangfløt, Direktør Østfold Kulturutvikling, medarbeiderseminar 

– Hei Jon Morten:) Tusen hjertelig takk for et fantastisk foredrag.
Du er årets snakkis ?  – vi siterte deg hele kvelden.
Det kom faktisk flere gode og enkle forslag som vi skal iverksette!
Ønsker deg en riktig god førjulstid:)
Så snakkes vi helt sikkert neste år.
Amila Sehic, NELFO – Foreningen for El og It Bedriftene, DFDS-seminar 

– Hei og takk for for et meget inspirerende foredrag.
Jeg har fått mye positiv respons fra deltagerne på at dette var et høydepunkt under konferansen.
Så vi satser på fortsatt begeistrede dager.
Rune Dyrvik, FHL, NHO, HMS-dag NHO Mat og Drikke

– Jeg har benyttet Jon Morten som foredragsholder i ulike sammenhenger. Min erfaring er at han formidler et viktig budskap med mye varme og humor. De tilbakemeldingene jeg har hørt etter hans foredrag har vært udelt positive og jeg opplever at å være på foredrag med Jon Morten er som å få en energiinnsprøytning. Jeg kan anbefale ham på det varmeste.
Seksjonssjef Cornelia Madsen, Statens Legemiddelverk

– Takk for inspirerende foredrag i går, du ble snakket varmt om etterpå!
Hilde Veum, Rådgiver rekruttering/konferansekoordinator, NHO Reiseliv, Landskonferansen – Kompetanse i reiseliv og matindustrien

– Vi hadde et svært vellykket personalseminar, og ditt bidrag var et høydepunkt!
Vi har bare fått positive tilbakemeldinger på foredraget, og workshopen og framføringene engasjerte.
Rektor Hans Kristian Voje, Greveskogen Videregående Skole, Tønsberg, samling for 160 medarbeidere, Vann Spa, Bohuslän, Sverige

– Foredraget til Jon Morten er ledelsesfaglig interessant, inspirerende og ikke minst, morsomt!
Tom Steen, Enhetssjef HR-utvikling, Bærum Kommune, foredrag for 180 ledere, Quality Expo Fornebu

– Jeg vil takke for et veldig inspirerende foredrag på lørdag! Vi hadde det veldig moro, og jeg kjenner at jeg har tatt til meg mye av det du tok opp. Jeg har også begynt på bøkene, og de er til stor inspirasjon! Jeg fikk mange gode tilbakemeldinger lørdag. Tusen takk for at du hadde tid!
Ha en strålende dag!
N
ina Bjørlo, Head of Customer Service, DHL Express Arena Hotel, Lillestrøm

– Dataforeningens Rosingpriser er IT-miljøets Spellemann og uten tvil årets viktigste arrangement for oss profilmessig. Jon Morten Melhus var konferansier på Rosing 2010 og bidro sterkt til at arrangementet fløt knirkefritt og ble så vellykket som det ble. Det engelske uttrykket ’above and beyond expectations’ er dekkende her. Vi håper Jon Morten har tid ved neste anledning også.
Edgar Valdmanis, MBA, Markedsdirektør, Den Norske Dataforening, Prosjektleder Rosing 2010

– Jeg vil igjen si tusen takk for et fantastisk foredrag du hadde for oss i Bergen 6 mai. Jeg har fått så utrolig mye positiv tilbakemelding og de sier at dette har vært det beste de har vært med på, noen gang. Ditt budskap har uten tvil hatt en formidabel innvirkning på oss og jeg er overbevist om at vi tenker litt annerledes nå.
Jan Roger Thorstensen, HVO Statoil Forpleining, ODV CAC CA, Verneombud i Statoil Forpleining

Hei Jon! Dette var en god start på dagen, takket være deg.
Bak din begeistring synes en kompetanse som er imponerende.
Ta
kk.
Per Ivar Grenness, Rådgiver Human Insight, McCann, Flying Friday frokostmøte, Oslo

– Hei Jon Morten! Må på vegne av Rica Nidelven og Calleo få si tusen takk for et meget bra foredrag, og håper samtidig at vi har tilrettelagt arrangementet slik som du forventet. Umiddelbare tilbakemeldinger fra deltakerne er ensartet positive, begeistret (iht din terminologi).
Du skal ikke se bort fra at våre veier krysses igjen.
Mads Nakstad, Salgssjef Rica Nidelven Trondheim & Rune Egeness, Calleo AS

– Hei! Takk for et inspirerende foredrag – latteren runget både på Papirbredden – og fortsatte videre utover kvelden/natten.
– Bjørg Karin B. Buttedahl, Informasjonssjef Sykehuspartner, Drammen

– Takk for godt utført jobb, kunden (A-Pressen Interaktiv) var svært fornøyd.
Du er god, Jon Morten, det skal du ha for.
Hilsen Kjell-Steinar, Kulturkompaniet

– Jeg hørte deg på Arbeidsglede og livslystkonferansen i Kristiansand og ble utrolig begeistret av det jeg hørte!
Anita R. Egeland, HMS-koordinator, Flekkefjord kommune

– Takk for to inspirerende timer, vi har fått mange positive tilbakemeldinger på foredraget ditt!
Anne Margrethe G. Mowinckel Nilsen, Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir)

Noen flere referanser: 

Referanser Jon Morten Melhus foredrag humor og Begeistring

Ta kontakt her for informasjon eller bestilling av workshop/foredrag.

Similar Posts