Silent Quitting med Jon Morten Melhus i Hverdagspsyken podcast

Quiet quitting og psykologisk trygghet – podcast med Jon Morten Melhus

Apple : apple.co/3JzGUxB
Spotify: https://spoti.fi/3ZGcfEw

Hvorfor oppstår «quiet quitting»-fenomenet på arbeidsplasser, altså at arbeidstakeren mentalt hekter av og utfører jobben sin, men med minimal energi, engasjement og ytelse? I denne dypdykk-episoden fra Hverdagspsyken snakker vi med Jon Morten Melhus om hva quiet quitting er og hvorfor dette oppstår, hvordan indre og ytre drivkraft påvirker oss, hvordan psykologisk trygghet og begeistring på jobb kan motvirke quiet quitting, og lederens ansvar på arbeidsplasser.

Jon Morten er foredragsholder, forfatter og driver selskapet Humor & Lønnsomhet. Med fokus på viktigheten av begeistring på arbeidsplassen, har Melhus gitt ut flere bøker som «Begeistring» og den nyeste boken bedre ledelse, bedre drift, mer profesjonell drift og mer begeistring i verdens største sport, «FIKS FOTBALLEN».

Klikk her for uforpliktede forespørsel om foredrag / workshop for ledere og/eller medarbeidere om quiet quitting og hvordan skape en begeistret organisasjon og unngå utslitte, demotiverte og sykmeldte medarbeidere.

Similar Posts