|

Kickoff foredrag

Planlegger dere kickoff foredrag og underholdning?

Jon Morten Melhus holder kickoff foredrag (Foto: Knut Bry)
Jon Morten Melhus holder kickoff foredrag

Til deres intern- eller kundesamling tilbyr vi flere faglige, men svært underholdende skreddersydde kickoff foredrag om hvordan skape mer humor, begeistring og innovasjon på jobben, og dermed bedre resultater og mer fornøyde medarbeidere:

«Humor & Kreativitet: Latterlig Lønnsomt»
«Begeistringsledelse: Latterlig Lurt»
«Javisst er du kreativ!»

Mer enn bare foredrag?

Nedenfor følger en oversikt over noe av det vi tilbyr av begeistring og humor i tillegg til foredrag,  i form av workshops og underholdning både på dagtid, under kveldsarrangementet, og før og etter en samling. Her er noen muligheter for arrangementet deres:

 • Foredrag:
  Et tilpasset faglig, men (i all beskjedenhet) svært underholdende kickoff foredrag i 25-120 minutter om bl. a.

  • «Humor & kreativitet: Latterlig Lønnsomt»
  • «Begeistringsledelse»
  • Innovasjon – «Javisst er du kreativ!» 1-1,5 timer
 • Workshops medarbeidere og ledergrupper:
  Begeistrende, morsom og nyttig workshop etter foredraget, ca 60-90 minutter,  hvor alle deltagerne jobber med en felles problemstilling, f eks. «Hvordan kommunisere enda bedre og skape mer begeistring på jobben», «Hvordan begeistre kundene våre enda mer», «Hvordan vi ledere kan involvere og engasjere medbeiderne mer» el.l.
 • Konferansier-oppdrag: Vi har bred erfaring, fra mindre grupper på 30-40 til større på 4-500 deltagere.
 • Middagsunderholdning / toastmasterrolle, hvor Jon Morten Melhus kan innlede eventuelle innslag under middagen, men alternativt  stå for all underholdningen gjennom middagen.
 • OscarGalla – hvor alle deltagerne i to timer etter konferanseslutt i grupper lager en 1 minutts film om et tema som er aktuelt for dere  (verdier, målsettinger, endringsprosesser, etc), og som vises under middagen i form av en Oscar-utdeling, med priser for beste film, beste mannlige og kvinnelige skuespiller, beste stunt, beste kjærlighetsscene, el.l. – veldig engasjerende, det handler om en problemstilling dere er opptatt av faglig, og ikke minst: kveldsunderholdningen er laget av dere selv!
 • Lederinspirasjon:
  En 2-4 timers faglig, men inspirerende samling med lederne et par uker før samlingen, siden det er de som skal holde begeistringen opp også etter samlingen, hvor jeg fokuserer på begeistringsledelse, involvering og leadership (i motsetning til management/ administrasjon), mm

Ta kontakt for mer info på epost [email protected] eller telefon 920 555 88.

Similar Posts