Bøker 'Melhus Communication as
|

Smarte, begeistrende og morsomme gavebøker til jul!

Vi sender portofritt lekre, innsiktsfulle og inspirerende bøker om fag og humor over natten på Østlandet og på to dager i resten av landet!
Klikk og bestill her eller send en epost med bestilling til [email protected]!
"Skrik – Parodier av Arvid"
«Skrik – Parodier av Arvid»

1. «Skrik – Parodier av Arvid»

Tegneren Arvid Andreassen har i denne lekre humor- og gaveboken samlet 86 av sine 300 parodier på Edvard Munchs ”Skrik”, som til og med har vært solgt på Museum of Modern Art (MoMA) i New York. En perfekt julegave!

Verdens mest kjente angstfylte person er plassert i et vell av muntre situasjoner, og Arvid viser også hvordan 17 kjente kunstnere (Picasso, Michelangelo, van Gogh, Dali, Cezanne, Magritte, Chagall, etc) muligens kunne valgt å legge inn Skrik i sine kunstverk. 14 av disse tegningene ble utstilt på Henie Onstad kunstsenter for få år siden.

Den erfarne kunstjournalisten Arvid Bryne, som var Arvids redaktør da Dagbladet hver lørdag i to år trykket hans Skrik-parodier, har skrevet mikrobiografier om disse kunstnerne, i tillegg til en kort biografisk oppsummering av Arvid Andreassens liv og kunst.

Dette er blitt en flott humor- og gavebok på 100 sider i farger, med glanset softcover i format 21 x 25 cm.

2. «Latterlig Lønnsomt – om humor og begeistring på jobben»

Latterlig-lønnsomt-2012-s

Kr 349,-
Norges første fagbok om betydningen og resultatene av humor på jobben er blitt en bestselger – 16.000 har foreløpig latt seg inspirere. Les mer om hvordan og hvorfor store og små virksomheter skaper arbeidsglede og inspirasjon på jobben.

I denne boken finner du:
– Seks påstander om hvorfor humor er lønnsomt, basert på forskning, konkrete erfaringer
– og sunn fornuft
– Ni fyldige presentasjoner av virksomheter som bruker humor aktivt
– Mer enn 200 praktiske tips og tiltak som skaper begeistring
– Temmelig artige pauseinnslag
– En humor- og begeistringsmodell
– Lederens hemmelige side
– Lekkert firefarget og gjennomillustrert – en bok som gir deg lyst til å lese videre!

3. «Lure Ledere» i salg igjen – også som ebok!

Lure Ledere - om begeistringsledere

Kr 298,-
Nå kan du lære hvordan 11 begeistringsledere gjør medarbeidere og eiere til vinnere og skaper enestående resultater. I den tredje boken av suksessforfatterne Trond Haugen og Jon Morten Melhus (samlet opplag hittil er over 40.000), «Lure Ledere  –  Begeistringsledere skaper vinnere og enestående resultater» finner du både klassisk og fersk teori om ledelse og 11 cases fra meget vellykkede virksomheter med begeistrede medarbeidere og fornøyde eiere.

Årets mest inspirerende julegave-bøker til sykehus- og skole-medarbeidere:

4. «Sykt bra – Resepten på friske sykehus»

Kr 349,-
Her kan du lese ni inspirerende historier om hvordan sykehus, klinikker og avdelinger løser sine utfordringer og skaper gode og meningsfulle arbeidsdager til glede for pasienter, leger og sykepleiere. En positiv og engasjerende bok for alle sykehus-medarbeidere og ledere som ønsker inspirasjon til forbedring og bedre arbeidsdager.

5. «Begeistringsskolene» og «Riktig Rektor?»

Begeistringsskolene

Kr 349,-

Hvordan legge til rette for at lærere får anledning til å gjøre jobben sin best mulig? For å finne svaret på dette, har Pernille Dysthe og Jon Morten Melhus skrevet den mye omtalte boken «Riktig rektor?» og den nye versjonen «Begeistringsskolene» (som ebok), som viser hvordan 11 fremragende rektorer og suksessrike barne-, ungdoms- og videregående skoler sørger for at møtet mellom lærer og elev blir best mulig, Les mer om gode skoler her

6. JOKER – NORGES STØRSTE HUMORIST?

Joker - Norges største humorist?
Joker – Norges største humorist?

Nå er praktboken kommet med det beste av en av Norges største humorister, Ragnar Joker Pedersen, mannen bak KOnK, Amøbene, revyer og tusenvis av vitsetegninger og gåter – en genial fornyer av norsk humor. I tillegg til masse klassisk Joker-humor, kan du også lese om hva Knut Nærum, Harald Eia, Finn Bjelke, Morten M, Tor Andersen, Andreas Diesen og en rekke andre personer skriver om sitt forhold til Joker.

Bøker er alltid en populær julegave – bestill i dag!

Similar Posts