fbpx

Om Jon Morten Melhus

Jon Morten Melhus

jmmelhus-2-foto-knut-bryer en av Norges mest benyttede foredragsholdere, med sin allsidige bakgrunn som siviløkonom med bred ledererfaring, forfatter, entertainer og fotograf.

Han driver selskapet Humor & Lønnsomhet som trener ledere og medarbeidere i å skape mer begeistring på jobben, fordi forskning og empiri viser at det gir bedre resultater og er mer lønnsomt.

Hans bakgrunn som siviløkonom og fra lederstillinger i næringslivet (Den Norske Opera, Radio 1, «Mot i Brøstet», Stig og Stein Idélaboratorium AS, reklamebyråer, mm), sammen med hans erfaring som standup komiker og entertainer, har gitt ham god innsikt i betydningen av en humoristisk, motiverende og åpen kommunikasjonsform for å sikre medarbeidertilfredshet, nytenking og lønnsomhet.

Fem bøker om begeistring
Sammen med Trond Haugen har han skrevet bøkene «Latterlig Lønnsomt – om humor og begeistring på jobben», (2003), «Begeistring! Om engasjerte medarbeidere og inspirerende ledere» (2006) og «Lure Ledere – Begeistringsledere skaper vinnere og enestående resultater” (2008). «Riktig Rektor?» om begeistringsledelse og gode skoler (2010) ble skrevet sammen med journalist Pernille Dysthe.  Sammen med den erfarne rådgiveren Morten Eriksen-Deinoff i HumanEffect AS utgav han i mai 2013 «Sykt bra – Resepten på friske sykehus», om begeistring og ledelse i sykehussektoren.

Disse bøkene har solgt nærmere 50.000 eksemplarer og er blant Norges mest solgte fagbøker de siste årene.

Hans første fotoutstilling «In the City» i februar 2009 fikk mye oppmerksomhet.

Kontakt: [email protected] eller telefon (+47) 920 555 88.

En blogg om humor, ledelse og latterlig lønnsomhet