|

En nokså begeistrende oktoberhilsen.

skrik-Micelangelo GUDS FINGERNyhetsbrev fra Humor & Lønnsomhet oktober 2014

(Les mer om Arvid’s Skrik-parodier lenger ned på siden)

I denne utgaven:

Bruksanvisning for å jobbe med sjefen

– Selv CIA har sans for humor

– Verdens raskeste tegnekurs

– 8 tegn på frykt i organisasjonen din

– Dette gjør super-vellykkede mennesker i lunsjen

– Begeistringspakken

– En hylende morsom bok


«There are three things which are real:
God, human folly, and laughter.

The first two are beyond our comprehension,
so we must do what we can with the third.»

– John F. Kennedy

Bruksansvisning for å jobbe med sjefen

ivar_kroghrudIvar Kroghrud, en av Questback-gründerne, har laget en brukermanual for at folk skal forstå hvordan de jobber med ham.Kroghrud har vært toppsjef i Questback, et selskap som jobber med medarbeiderundersøkelser og andre undersøkelser på nett, i 13 år og er nå en av strategene i selskapet. I et intervju i avisen The New York Times fortalte nylig nordmannen om lederstilen sin, herunder en ledermanual utenom det vanlige. ”Jeg utviklet en ”brukermanual” på én side slik at folk kan forstå hvordan de jobber med meg”, forteller Kroghrud til The New York Times.Hvorfor en bruksansvisning for hvordan man jobber for og med sjefen? Kroghrud begrunner det med at han alltid synes det har vært rart at folk bruker samme tilnærming til alle typer mennesker de jobber med. Hans erfaring er at folk er forskjellige, og tanken var å korte ned læringskurven når nye folk kommer inn i bedriften. Istedenfor at de skal bruke masse tid på å forsøke å finne ut hans lederstil og tankegang, er intensjonen å fortelle dem det gjennom manualen.

Les mer her

Selv CIA har sans for humor

CIAs første Tweet i juni 2014:

«We can neither confirm nor deny
that this is our first Tweet.»

Vi tilbyr verdens raskeste tegnekurs!

Alle kan tegne en strek, og dermed kan du også tegne andre ting!
Øv deg på denne til du er sikker, og så er det bare å gå i gang med nye kunstverk som kan smykke ut kontorlokalene.Lykke til!Tegnekursl-04

8 tegn på frykt i organisasjonen din

Frykt på ulike nivåer i organisasjonen vil ha en negativ innvirkning på medarbeiderne og redusere prestasjoner og resultater.Varsellampen bør lyse dersom organisasjonen din kjennetegnes av ett eller flere av 8 tegn, sier Tim Kuppler, grunnleggeren av The Culture Advantage og CultureUniversity.com. Her er noen av dem:1.      Dårlig oppførsel blir ikke tydelig og synlig konfrontert og korrigert.2.      Godtgjørelse, insentiver og/eller forfremmelser er utelukkende basert på resultater, ikke resultater OG atferd.3.      En eller flere toppledere har i blant eksplosive, negative utbrudd.4.      Dårlig eller enveis kommunikasjon.5.      Utydelig ledelse

Les mer her

 


«Det eneste jeg makter å spare til,
er ting jeg allerede har kjøpt»

– Jon Morten Melhus

Dette er noen av de ti tingene super-vellykkede mennesker gjør i lunsjen

  1. De leser og de ser filmer.
  2. De trener.
  3.  Noen ganger spiser de til og med lunsj med konkurrenter.
  4. De lytter til musikk.
  5. De tar en lur.

Les mer her

Begeistringspakken

Bestill de tre begeistringsbøkene «Latterlig lønnsomt», «Begeistring!» og «Lure ledere», som har solgt nærmere 50.000 eksemplarer, for latterlig lav pris: kr 795,-, portofritt tilsendt.Dette er sannsynligvis det noe av det lureste og mest lønnsomme du kan gjøre i høst!

Les mer og bestill her

Alle tre begeistring latterlig lønnsomt lure ledere

Skrik – Parodier av Arvid

Hylende morsom bok:

Skrik-Forside-ny-300x300

 

 

 

 

 

Tegneren Arvid Andreassen har i denne lekre humor- og gaveboken samlet 86 av sine 300 parodier på Edvard Munchs ”Skrik”.

Du får den også i engelsk versjon.

Les mer og bestill her eller hos din lokale bokhandel

Inspirerende foredrag

Inspirerende foredrag for medarbeidere og ledere.Jon Morten Melhus i Humor & Lønnsomhet er blant de fremste rådgivere i Norge når det gjelder betydningen av begeistring og begeistringsledelse for å skape gode resultater i offentlige og private kunnskapsvirksomheter. Han er utdannet siviløkonom fra NHH og har hatt lederstillinger i Den Norske Opera, Radio 1, «Mot i Brøstet», Stig og Stein Idélaboratorium AS mm og har også erfaring som entertainer. Hans bøker om begeistring og begeistringsledelse har solgt i nærmere 50.000 eksemplarer, og han er en av landets mest benyttede foredragsholdere.

Klikk her for å lese mer

om-jmm-featured

Humor & Lønnsomhet / Melhus Communication as

Tordenskiolds gate 3, 0160 Oslo, Telefon: 920 555 88
E-post:
[email protected]

 

Similar Posts