|

«Tjen penger som gress!»

Inspirerende salgsforedrag & workshop.

Bestill et latterlig lønnsomt kick slik at dine selgere kan  begeistre høsttunge kunder!

"The Expert Salesman" av Norman Rockwell
«The Expert Salesman» av Norman Rockwell

Det er en krevende tid: Fallende oljepris, uro på børsene, sommeren er over og høstværet regntungt. Da er det enda viktigere for alle som selger produkter, tjenester eller ideer å holde motivasjon og engasjement oppe, og skape entusiasme hos sine kunder.

«A person without a smiling face must not open a shop»
    – Kinesisk ordtak

I dette faglige, men – i all beskjedenhet – også nokså morsomme foredraget «Tjen penger som gress» gjennomgår Jon Morten Melhus suksessfaktorene for hvordan bedriften og den enkelte selger og kundebehandler skaper mer begeistring og bedre resultater før og under salgsprosessene.

Et velkjent salgssitat har mye for seg:
«Selling is the transfer of emotions».
Da må vi sørge for en inspirert og begeistret salgsgjeng, og det er hva denne workshop’en handler om.

«Å lykkes med salg er det morsomste du kan gjøre med klærne på.»
                 – Anonym selger

Workshop

Etter foredraget kan medarbeidere engasjeres i en leken, kreativ og Norske kronereffektiv workshop hvor de selv jobber med ideer til hvordan lykkes bedre og begeistre nye og eksisterende kundene enda mer.

Foredrag og workshop tar ca 3 timer.

Ta kontakt for mer informasjon på epost eller telefon 920 555 88.

Strategivalg...
Strategivalg…

Jon Morten Melhus
er blant de fremste rådgivere i Norge når det gjelder betydningen av begeistring og begeistringsledelse for å skape mer energi og bedre resultater i leder- og medarbeidergrupper. Han er utdannet siviløkonom fra NHH og har hatt lederstillinger i Den Norske Opera, Radio 1, «Mot i Brøstet», Stig og Stein Idélaboratorium AS m.m. og har også erfaring som entertainer. Hans bøker om begeistring og begeistringsledelse har solgt i nærmere 50 000 eksemplarer, og han er en av landets mest benyttede foredragsholdere.

 

Similar Posts