Faglige og svært humoristiske motivasjonsforedrag

Få mer begeistring, energi og bedre resultater hos medarbeidere og ledere med gnistrende faglige, men morsomme motivasjonsforedrag og workshops med Jon Morten Melhus!

Foredrag om begeistringsledelse i Bjørvika Konferansesenter.

Klikk på titlene for mer info om ulike motivasjonsforedrag:

Jon Morten Melhus holder svært inspirerende motivasjonsforedrag for ledere og medarbeidere.
Jon Morten Melhus holder svært inspirerende motivasjonsforedrag for ledere og medarbeidere.

Livet på jobben behøver ikke være trist og leit. Jon Morten Melhus holder faglige, men svært underholdende foredrag og workshops for medarbeidere og ledere basert på cases og forskning, om hvorfor alle typer virksomheter får betydelig bedre resultater gjennom å sørge for å ha engasjerte og entusiastiske medarbeidere, og hvordan de kan skape slike inspirerte og begeistrede organisasjoner.

Jon Morten Melhus er den fremste i Norge når det gjelder foredrag om betydningen av humor, begeistring og begeistringsledelse i moderne kunnskapsbedrifter, og hans bøker om disse temaene har solgt i nærmere 50.000 eksemplarer. Alle virksomhet er avhengig av å få gode resultater gjennom sine medarbeiderne. Dette er Melhus’ tema, hvor han både gjennom teori, foredrag-featuredforskning og empiri viser hvordan virksomheter som har et bevisst fokus på å skape involverte, engasjerte medarbeidere får langt bedre resultater og er langt mer lønnsomme enn selskaper som ikke har det hovedfokuset. Og så er vel i all beskjedenhet hans foredrag svært morsomme og inspirerende, i tillegg til å ha et solid faglig seriøst innhold.

Ta kontakt her.

Kveldsunderholdning: 

Vi tar også oppdrag med kåserier og middagsunderholdning på internsamlinger og event, – gjerne som oppfølging av foredrag/workshop tidligere på dagen. Her er det ulike muligheter, hvor vi kan trekke inn musikalske artister, mm. Arrangementene skreddersyes alltid til virksomheten, antallet og stedet.

JMM standup 3 uten rødøye Dscn1680Litt om Jon Morten Melhus

Jon Morten Melhus driver selskapet Humor & Lønnsomhet som trener ledere og medarbeidere på å være mer begeistret på jobben, fordi forskning og empiri viser at det er svært lønnsomt. Melhus hjelper virksomheter og ledergrupper til å øke begeistring, prestasjon og resultater både gjennom enkeltstående workshops/foredrag og langsiktige prosesser, med fokus på begeistringsledelse og helhetlig organisasjonsutvikling. Hans bakgrunn som siviløkonom og fra lederstillinger i næringslivet (Den Norske Opera, Radio 1, «Mot i Brøstet», Stig og Stein Idélaboratorium AS, reklamebyråer, mm), sammen med hans erfaring som standup komiker, har gitt ham god innsikt i betydningen av en humoristisk og åpen kommunikasjonsform for å sikre medarbeidertilfredshet, nytenking og lønnsomhet.

Foredrag

Jon Morten  har i flere år holdt faglige motivasjonsforedrag på seminarer og kickoff for en rekke virksomheter. I en svært humoristisk fremføringsform påpeker han viktigheten av humor på arbeidsplassen i kompetansesamfunnet, hvor det er medarbeidernes motivasjon og entusiasme som i stor grad bestemmer i hvilken grad virksomheten blir en vinner eller ikke i sin bransje, – kort og godt hvorfor humor og kreativitet er latterlig lønnsomt for alle virksomheter som ser behov for omstilling, innovasjon og en motivert og kunde-/brukerorientert bedriftskultur. Han snakker om ledelse av kunnskapsbedrifter, organisasjonsutvikling, samspill mellom mennesker, hvordan humor virker på oss medisinsk, psykisk og sosialt, mm. Foredraget er blitt svært populært og har vært fremført for både private og offentlige virksomheter, og har stort sett fått toppscore på deltagernes evalueringer.

Bøker

Jon Morten Melhus har sammen med Trond Haugen utgitt bøkene «Latterlig Lønnsomt – om humor og begeistring på jobben», «Begeistring! Om engasjerte medarbeidere og inspirerende ledere», og  ”Lure Ledere – Begeistringsledere skaper vinnere og enestående resultater”, som med til sammen nærmere 40.000 solgte eksemplarer er blant Norges mest solgte fagbøker de siste årene. I samarbeid med Pernille Dysthe gav Melhus i 2010 ut boken ”Riktig rektor?” om ledelse i skolesektoren. «Sykt bra – Resepten på friske sykehus», skrevet av Morten Eriksen-Deinoff og  Jon Morten Melhus, kom i mai 2013.

Bøker kan dere også få dere i forbindelse med motivasjonsforedrag til hyggelig pris, hvis dere ønsker å dele dem ut til deltagerne, som en faglig relevant, men likevel munter og lekker seminarhilsen; 20 – 49 bøker: kr. 275,- og 50+ bøker: kr. 250,- (butikkpris kr. 345,-/389,-).

Begeistring som konkurransefortrinn

Melhus har sammen med Morten Eriksen-Deinoff i HumanEffect as utviklet et program for å hjelpe virksomheter å innføre begeistring som konkurransefortrinn hos ledere og medarbeidere. Krevende nok, – men for å lykkes på disse to områdene over tid, behøver ledelsen bare ett hovedfokus: Sørg for å ha begeistrede medarbeidere. Fordelene er åpenbare: Begeistrede medarbeidere yter mer og jobber mer effektivt, er mer lojale, tåler motgang bedre, er mer oppfinnsomme – og har det mer moro på jobben. Begeistring smitter til kolleger og brukere.