Event

Vi tilbyr ulike virkemidler for å implementere og kommunisere prosesser og strategier i organisasjonen, i form av foredrag, kickoff, event, konferanseledelse, middagsunderholdning, film, bøker, «OscarGalla», involverende strategi- og verdiprosesser, mm.

Konferansier-oppdrag

Med Melhus’ bakgrunn fra lederstillinger i privat og offentlige virksomheter, sammen med hans erfaring som standup-komiker, er han ideell til å lede seminarer og konferanser på en ledig, innsiktsfull og humoristisk måte.

Kveldsunderholdning_RB32483

Vi tar også oppdrag med kåserier og middags-underholdning på internsamlinger og event, – gjerne som oppfølging av foredrag/workshop tidligere på dagen. Her er det ulike muligheter, hvor vi kan trekke inn musikalske artister, mm. Arrangementene skreddersyes alltid til virksomheten, antallet og stedet.

Oscar-Gallahvor medarbeiderne i løpet av to timer lager en ett minutts reklamefilm om et aktuelt tema for bedriften (verdier, målsettinger, endringsprosesser, etc), med påfølgende Oscar-middag med visning av alle filmene og kåring av beste film, beste skuespiller, beste kjærlighetsscene, beste stunt, etc.

Underholdning under middagen i form av en utvidet toastmasterrolle.jmm-sikrkusdir-stort

Kåserier om humor på jobben, «Liv etter 40 – sannhet eller myte?», mm

Musikalsk show – med bl. den svenske artisten Lovisa «Lola» Carlsson:

Se hennes meget sjarmerende seminar-velkomst her  eller hennes dynamitt-versjon av Janis Joplin’s «Piece of my heart».


P1000311

JMM - TH solve-spitfire-kobenhavn-lite