Humorforedrag – «Humor & Begeistring: Latterlig Lønnsomt!»

Humorforedrag som er morsomt – og nyttig

Siviløkonom, forfatter og komiker Jon Morten Melhus Melhus har holdt over 1.000 faglige, men svært underholdende humorforedrag. Han er en av landets mest benyttede foredragsholdere og rådgivere

humorforedrag
Jon Morten Melhus holder svært inspirerende motivasjons- og humorforedrag for ledere og medarbeidere.

omkring temaet begeistring på jobben. Han har i flere år holdt variasjoner rundt sitt humorforedrag «Humor & Begeistring: Latterlig Lønnsomt» på seminarer og kickoff for en rekke virksomheter. I en svært humoristisk fremføringsform påpeker han viktigheten av humor og begeistring på arbeidsplassen i kompetansesamfunnet for å skape gode prestasjoner og resultater. Her ser han på de fem elementene som skaper begeistring hos enhver medarbeider, uansett hva de jobber med og på hvilket nivå. Det er vanligvis medarbeidernes motivasjon og entusiasme som bestemmer om virksomheten blir en vinner eller ikke i sin bransje, og humor og kreativitet er latterlig lønnsomt for alle virksomheter som ser behov for omstilling, innovasjon og en motivert og kundeorientert bedriftskultur. Melhus snakker også om kunnskapsbedrifter, organisasjonsutvikling, samspill og begeistring mellom mennesker og hvordan humor virker på oss medisinsk, psykisk og sosialt.

Foredraget har vært fremført for både private og offentlige virksomheter, og har stort sett fått toppscore på deltagernes evalueringer.

Foredraget har varighet på 60 -120 min ( – men til samme pris!).

Klikk her for mer info om kreative workshops!

Foredraget kan også vinkles mer mot salg eller innovasjon/kreativitet.

Et skreddersydd faglige humorforedrag som dette, kan kombineres med kveldsunderholdning, bokpakker, workshop, lederworkshop i forkant, mm.

Viktigheten av humor og begeistring på arbeidsplassen

Jon Morten Melhus har bakgrunn som siviløkonom og fra lederstillinger i næringslivet (Den Norske Opera, Radio 1, «Mot i Brøstet», Stig og Stein Idélaboratorium AS, reklamebyråer, mm). Dette, sammen med hans erfaring som standup komiker og entertainer, har gitt ham god innsikt i betydningen av en humoristisk og åpen kommunikasjonsform for å sikre medarbeidertilfredshet, nytenking og lønnsomhet.

La Jon Morten Melhus begeistre dine medarbeidere og/eller dine kunder, det er både morsomt og nyttig!

Ta kontakt for mer info!

dressed-as-elvis-1bb

Fem forslag til påbygging av humorforedraget:

1. Workshop og idédugnad til nytte og glede

Etter foredragene, som har åpnet opp tilhørernes hoder, er de godt forberedt til en real brainstorm for å utvikle ideer til forbedringstiltak i virksomheten, – «Hvordan kommunisere bedre og få det morsommere på jobben», ”Hva er god ledelse hos oss”, eller andre konkrete områder det er ønske om å finne nye og bedre løsninger på. I tillegg til kreativitetstreningen og nytten av å få frem konkrete ideer til forbedringer, fungerer også en slik seanse svært teambyggende, fordi alle fokuserer på og jobber med samme interne tema og øker den felles virkelighetsforståelsen, og latteren og lekenheten i prosessen ryster medarbeiderne sammen.

2. Foredrag med bokpakke

Du kan også kjøpe en pakke med foredrag og boken ”Begeistring! Om engasjerte medarbeidere og inspirerende ledere” (foreløpig opplag: 12.000), som er en lekker, nyttig og engasjerende gave til kunde eller medarbeidere som er med på foredraget. Vi har pakker med 25, 50 og 100 bøker.

3. Lederforankring

Om ønskelig, gjennomfører vi en 2-3-timers samling med lederne i forkant, for å forankre tankene før medarbeider-samlingen og en eventuell prosess internt. Dette har ofte vist seg nyttig – det ledelsen setter fokus på, det skjer.

4. Interne begeistringsprosesser

I tillegg kan vi gjennomføre en prosess internt hvor medarbeiderne selv skaper ulike interne aktiviteter for å styrke samhold og internkommunikasjon, – selvfølgelig med glimt i øyet Vi  støtter og følger opp for å inspirere implementeringen av tiltak og coaching av ledere for å styrke organisasjonens begeistring, åpenhet og mellommenneskelige kommunikasjon. Coop Norge, Statoil Detaljhandel, DnBNOR Nettbank-divisjonen, Telenor, NSB Assistor og Tusenfryd er blant organisasjonene som har kjørt slike prosesser med gode resultater.

5. Foredrag + kveldsunderholdning

Etter å ha blitt kjent med tilhørerne gjennom et faglig humorforedrag og eventuell workshop, har det vært populært å benytte Melhus til ulike typer kveldsunderholdning dersom arrangementet skal avsluttes med en middag. Kåseri, toastmaster med underholdningsinnslag, det nokså visjonære fremtidsforedraget «Trender mot år 3000» fremført av Sølve & Spitfire fra fremtiden, Oscar-Galla, det musikalsk showet «Jag tycker inte om dig..» med artisten Lola Calsson, er noe av det vi tilbyr i en skreddersydd pakke i forhold til antall deltagere, sted og type virksomhet.

solve-spitfire-kobenhavn-lite